Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Općenito
Roba je prodana na razumijevanje da će se koristiti za njihovu namjeravanu svrhu. Prodavatelj neće prihvatiti odgovornost za korišteno ili zloupotrebljavano korištenje opreme od strane kupca. Proizvodi koji se nalaze u web shopu nisu svi odmah dostupni u trgovini.

Cijene
Cijene proizvoda na našim internet stranicama i društvenim mrežama su podložne promjenama bez prethodne najave.

Maloprodajne cijene su iskazane s PDV-om.

Reklamacije
Reklamaciju i prigovor možete poslati na e-mail: topfriz@gmail.com

Prodavatelj će isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda.

U pakiranju proizvoda pronaći ćete potrebne upute za rad, račun te jamstveni list.

Povrat naručenog ili kupljenog proizvoda nije moguć.

U slučaju krivo naručenog proizvoda od strane kupaca, moguće je zamijeniti proizvod uz troškove dostave koje snosi kupac. Kod zamjene, proizvod mora biti neoštećen, nekorišten, u original pakiranju te sa svim potrebnim dodacima, računom, uputstvima, jamstvenim listom te pisanom obavijesti o zamjeni.

Rok zamjene proizvoda moguć je u roku od 3 dana od dana primitka proizvoda.

Prilikom kupnje ili primitka proizvoda (u slučaju narudžbe preko našeg web shop-a), potrebno je provjeriti sve dijelove proizvoda te u roku od 3 dana prijaviti ukoliko je dio proizvoda oštećen ili fale dijelovi. U suprotnom ne odgovaramo za oštećenje ili nedostatak proizvoda.

Zamjena proizvoda isključuje proizvode koji su bili na popustu, trajno snižene proizvode i/ili proizvode koji su vidljivo bili korišteni i/ili oštećeni.

U slučaju naknadnih oštećenja vrijede uvjeti iz jamstva priloženi uz račun kupljenog proizvoda. Jamstvo vrijedi samo na određene dijelove proizvoda.

Ako je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi zamjena će biti odbijena, a troškove transporta snosi kupac.

Sve zamjene, oštećeni dijelovi i slično šalju se na adresu TOP FRIZ d.o.o. Josipa Slavenskog 1, 10 000 Zagreb (shopping centar Prečko - 099 659 7933), a troškove zamjene/povrata snosi kupac.

Zamjena mora biti unaprijed dogovorena. Sve zamjene, oštećenja i slično potrebno je prvo prijaviti putem e-mail adrese: topfriz@gmail.com

Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta.

Prodavatelj u dobroj namjeri želi isporučiti robu u dogovorenom roku od dana zaključenja narudžbe, ali u pojedinačnim slučajevima, zbog više sile (snježne oluje, potresi, poplave, požari, štrajkovi, blokade na cestama itd.), moguće je da roba ne može biti isporučena na vrijeme. U tom slučaju Kupac će biti obaviješten od strane Prodavatelja. Prodavatelj može, na zahtjev Kupca, preuzeti organizaciju isporuke namještaja i opreme do mjesta Kupca. Za više informacija o isporuci namještaja i opreme slobodno nas kontaktirajte.

 

Natrag na vrh