Fitness oprema i sport

Štoperica

48.00 HRK

Ovo je vrlo korisna multifunkcionalna štoperica koja će biti dobra pomoć za ljubitelje sporta, bili oni redovni ili ekstremni. Digitalna štoperica idealna je za trčanje i vožnju brdskim biciklom. Otporan je na prašinu i manje udarce. Izdržljiv i praktičan remen velika je prednost jer vam drži ruke slobodnima. Višenamjenska štoperica stoga se može vezati za torbu ili objesiti oko vrata do duljine 58 cm.
Izuzetna preciznost koja karakterizira ovu štopericu s kompasom cijenit će profesionalni sportaši. Višenamjenska štoperica također ima mogućnost brojanja vaših krugova uz održavanje normalnog mjerenja vremena. Veliki zaslon lako se čita tijekom obavljanja fizičke aktivnosti u svim vremenskim uvjetima - uključujući i jako sunčevo svjetlo.
Digitalna štoperica ima ugrađeni kompas, što je čini iznimno korisnim gadgetom za pješačenje i brdski biciklizam. Mjerač vremena i kompas bit će neophodni u planinama i šumi. Također ćete u štoperici s kompasom pronaći funkcije sata, alarma i kalendara. Stoga vam digitalna štoperica omogućuje postavljanje točnog vremena i datuma te mjerenje vremena na velikom zaslonu kako biste mogli provjeriti svoju lokaciju u odnosu na točke kompasa. Ova iznimno funkcionalna digitalna štoperica vrlo je koristan pribor koji uvijek imate sa sobom za sport i putovanja.

Povezani proizvodi

Natrag na vrh